Tubi valves nederland nieuws & events

 

Eindsignaleringsbox met extra analoge 4-20mA terugmelding

Nu dubbele terugkoppeling voor redundantie, eindsignaleringsbox met eindsignaleringen en positieregelaar 4-20 mA. Deze moderne oplossing biedt, naast klassieke open/dicht toepassingen, een analoge terugkoppeling met hoge precisie door middel van een 4-20 mA signaal via hoeksensor.

Meer bekijken

Binnendienst Verkoop, Ontdek Jouw Toekomst met Tubi Valves!

Ontdek Jouw Toekomst in Verkoop Binnendienst met Tubi Valves! Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor verkoop? Zoek niet verder! Tubi Valves, een toonaangevende speler in de industrie, nodigt jou uit om deel uit te maken van ons dynamische en getalenteerde verkoop binnendienstteam.

Meer bekijken

Pumps and Valves 2023

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor onze deelname aan de prestigieuze Pumps & Valves Beurs die binnenkort plaatsvindt in Rotterdam

Meer bekijken

Colossus vlinderklep TTV

Sinds 1982 is TTV altijd erkend als een toonaangevend bedrijf in vlinderkleppentechnologie. Al bijna 35 jaar worden TTV-kleppen wereldwijd geleverd, geïnstalleerd en getest in leidingsystemen. Op basis van zijn lange ervaring in de productie van kleppen biedt TTV dus de Colossus dubbele offset vlinderkleppen aan.

Meer bekijken

IFM Eindsignaleringen

Dubbele inductieve sensoren. Voor elke eis biedt IFM de geschikte dubbele sensor. Naast gelijkstroom- en AC/DC-varianten zijn ook er ook uitvoeringen leverbaar voor ATEX-toepassingen.

Meer bekijken

Lekkage klasse klepzitting

ANSI FCI 70-2 is een industriestandaard voor lekkage van regelklepzittingen, gespecificeerd in zes lekklassen (klasse I, II, III, IV, V, VI) voor regelkleppen en definieert de testprocedure en vervangt ANSI B16.104.

Meer bekijken

SIL (Safety Integrity Level) en toepassing van Afsluiters

Safety Integrity Level (SIL) is een belangrijk concept binnen de industriële automatisering en procesveiligheid. Het is een maatstaf die de betrouwbaarheid van veiligheid gerelateerde systemen en instrumenten beoordeelt. SIL wordt toegepast om risico's te verminderen en de veiligheid van industriële processen te waarborgen. Afsluiters spelen een cruciale rol binnen deze context, aangezien ze vaak worden gebruikt om de stroom van vloeistoffen en gassen te regelen en in geval van nood de stroom te onderbreken.

Meer bekijken

Waarom 3-WEG kogelafsluiters niet brandveilig kunnen zijn.

Kogelkranen met zachte polymeerzittingen worden gebruikt waar een goede afsluiting van de stroming vereist is. Dit uitstekende afsluitvermogen van polymeerzittingen gaat gepaard met een negatieve servicebeperking bij hoge temperaturen. Alle kogelkranen met zachte zitting kunnen werken bij maximale temperaturen die worden bepaald door de zitting- en afdichtingseigenschappen. In het geval van een brandincident op de locatie/fabriek waar deze kleppen zijn geïnstalleerd, zal dit resulteren in het smelten of verdampen van de zittingen, wat leidt tot enorme lekkages van pijpleidingen.

Meer bekijken

Opbouw automatisering ISO5211 & DIN3337

De ISO5211 is de norm waarin de afmetingen van de opbouwflens en het aansluitvierkant van aandrijvingen voor het automatiseren van kleppen zijn gestandaardiseerd. De norm DIN 3337 geeft aan dat deze onder 45° gepositioneerd is.

Meer bekijken

Tubi Valves vanaf heden ook bereikbaar via WhatsApp!

Vanaf heden hebben wij nu ook WhatsApp toegevoegd aan onze klantenservice. Voor vragen over onze producten, services & diensten kan, naast bellen en mailen, nu ook een app worden gestuurd. U kunt vanaf nu uw vragen, foto’s , informatie en dergelijke ook aan ons stellen via WhatsApp! U kunt ons bereiken via ons vertrouwde nummer 0229 220 005

Meer bekijken

Bereikbaarheid Tubi Valves december 2021

Het einde van het jaar 2021 is alweer in het zicht. Een bewogen jaar met vele uitdagingen voor iedereen. Het is alweer december en de feestdagen komen eraan. Tijdens de decembermaand is Tubi Valves bereikbaar zoals u gewend bent van ons.

Meer bekijken

Een PNP- of NPN-sensor gebruiken? Hoe zit het

Een PNP-sensor (positief-negatief-positief) en NPN-sensor (negatief-positief-negatief) zijn beide middelen om stroom of een signaal te schakelen of te versterken. Het zijn zogenaamde bipolaire junctietransistors (BJT) die stromen in twee richtingen sturen. Zowel een PNP en NPN hebben een 3-draadsverbinding. Deze bestaat uit een positieve en negatieve draad voor de voeding en een neutrale schakeldraad. Veel sensoren met een driedraads-uitvoering zijn afgesteld op NPN of PNP.

Meer bekijken

Pumps & Valves Rotterdam, 6 & 7 okotober a.s.

Over enkele weken vindt Pumps & Valves Rotterdam plaats. Een editie die anders is dan anders, waar weerzien centraal staat! Wij hebben er zin in en kijken er meer dan ooit naar uit om elkaar weer te ontmoeten tijdens Pumps & Valves Rotterdam.

Meer bekijken

Tubi Valves Nederland gehercertificeerd voor ISO 9001 -2015 certificaat

Tubi Valves Nederland is onlangs gehercertificeerd voor het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat. Wij vinden het als organisatie van groot belang dat wij kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn, zowel voor de markt als voor onze eigen interne organisatie. Het behalen van dit certificaat is een bekroning op het werk dat we doen en de manier waarop we dat doen.

Meer bekijken

EK Voetbal overzicht Tubi Valves

Na uitstel vorig jaar, vindt het EK nu toch plaats. Vrijdag 11 juni zal de eerste wedstrijd gespeeld worden om 21.00 u. Nederland speelt twee dagen later op zondag om 21.00 u tegen Oekraïne. We hebben voor u een speelschema op poster gemaakt en op A5-formaat zodat u deze thuis of achter uw bureau kunt invullen en bijhouden.

Meer bekijken

Sensor actuator kabel van Pepperl+Fuchs

Als leider in sensortechnologie en explosiebeveiliging breidt Pepperl+Fuchs zijn positie als systeemleverancier van sensoren met geschikte connectiviteitsoplossingen voortdurend uit. Onder het motto "M8/M12 gestandaardiseerd en geperfectioneerd" heeft Pepperl+Fuchs haar assortiment M8- en M12-connectoren her ontwikkeld en nieuwe normen gesteld op het gebied van verbindingstechnologie.

Meer bekijken

Nieuwe RTK Brochure

Onze nieuwste brochure is klaar, 120 pagina’s. Een handig boekje met veel informatie over het RTK regelkleppenprogramma. Daarbij aangevuld met technische informatie en detailoverzichten van de regelkleppen, een naslag werk die bij u, als technicus of inkoper, niet zal misstaan.

Meer bekijken

Het verschil tussen Fluoropolymeer - PTFE, FEP, & PFA-formuleringen

Fluoropolymeren worden dagelijks wereldwijd gebruikt voor heel veel verschillende doeleinden. Roy Plunkett zei, beroemd voor zijn ontdekking van PTFE: " Van kachels tot de ruimte, van elektronica tot ecologie, van architectuur tot het Vrijheidsbeeld, Teflon raakt ons allemaal bijna elke dag op de een of andere manier." Er zijn nu veel soorten fluorpolymeren en elk heeft een ander doel. De kleine verschillen in de structuur van PTFE, FEP en PFA bieden allemaal verschillen die een breed scala aan eigenschappen opleveren, ook voor afsluiters en appendages.

Meer bekijken

PTFE-PFA-FEP Bekleedde appendages zijn de nieuwste aanvulling in het programma van Tubi Valves

Een complete lijn PTFE-PFA-FEP Lined appendages is de nieuwste aanvulling in het programma van Tubi Valves. Deze worden toegepast in gebieden waar zeer corrosieve media worden gebruikt onder meer in chemische processen. Dit zijn corrosieve en gevaarlijke chemische processen waarbij een hoge betrouwbaarheid en veiligheidsfactor wordt gevraagd. Tevens worden de appendages ingezet om milieuvervuiling tegen te gaan.

Meer bekijken

Bernard AQ Range elektrische aandrijvingen

Bernard biedt een volledig assortiment elektrische aandrijvingen voor industriële toepassingen. Met een modulair ontwerp van de AQ -serie zijn de verschillende beschikbare mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Meer bekijken

Maatregelen aangaande COVID-19

Het Coronavirus, iedereen is er mee bezig. Wij van Tubi Valves houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en ook wij volgen de richtlijnen van het RIVM om COVID-19 in te dammen.

Meer bekijken

Tubi Valves geïnterviewd door magazine Europoort Kringen

Tubi Valves Nederland is geïnterviewd door het industrieel management magazine Europoort Kringen voor de uitgave februari/maart. Europoort Kringen is hét onafhankelijke platform voor het bedrijfsleven in en rondom het belangrijkste industriegebied van Nederland, de Europoort. Zij informeren, motiveren en inspireren de lezers met deskundig geschreven redactie, spraakmakende columns, een frisse opmaak en fraaie fotografie.

Meer bekijken

Pumps & Valves 2019 deelname

De beurs Pumps & Valves 2019 in Rotterdam zit er al weer op. Op 2 & 3 oktober stond Tubi Valves op de Pumps & Valves in Ahoy. Pumps & Valves is dé Nederlandse vakbeurs voor technologie & innovatie in pompinstallaties en industriële componenten binnen met name de (petro)chemie en (proces)industrie. Wij mochten ons bij de derde deelname gelukkig prijzen met een groot aantal bezoekers op onze stand van bekende als nieuwe klanten.

Meer bekijken

Isoleren bespaart energie

Bent u bezig uw bedrijf te verduurzamen? Isoleren is daarvoor de manier. Ook de afsluiters van de leidingen verliezen warmte. Wist u dat de oppervlakte van een afsluiter overeenkomt met ongeveer twee meter leiding? Met een heldere kosten-baten analyse laten wij u zien dat het isoleren van leidingen en appendages een behoorlijke besparing oplevert in uw energieverbruik. Isoleren verlaagt energiekosten, verhoogt de veiligheid en zorgt voor het milieu. Verkleinen van de CO2-footprint was nog nooit zo eenvoudig.

Meer bekijken

Deelname Vakbeurs "Main Industry"

Op woensdag 27 en donderdag 28 maart heeft Tubi Valves Nederland zich gepresenteerd tijdens de "Main Industry", welke plaats vond in de Martini Plaza in Groningen. Main Industry is de vakbeurs voor industrial maintenance & smart industry, waar u de nieuwste trends en ontwikkelingen kon aanschouwen.

Meer bekijken

Nieuwe J+J electromotor J4C

Het nieuwe model elektrische aandrijving J4C heeft nu een revolutionaire borstelloze motortechnologie, waardoor deze slimme aandrijving nog slimmer is. Omdat de borstelloze motor veel sterker is dan de J3C, heeft deze aandrijving voor het eerst een garantie van 3 jaar vanaf verzenddatum of tot 60.000 werkcycli. De J4C bevat ook nieuwe extra fabrieksopties zoals Modbus en Bluetooth-technologie.

Meer bekijken

SIPART PS100 - een die het essentiële beheerst

Met de Siemens SIPART PS100 breiden we ons programma van elektropneumatische klepstandstellers uit. Het is de juiste keuze wanneer u een betrouwbare controller voor standaardtoepassingen nodig heeft. Dankzij de bijzonder robuuste en duurzame materialen zoals polycarbonaat en aluminium is de SIPART PS100 in staat om zeer zware en agressieve omgevingen te weerstaan..

Meer bekijken

Kalibratie en reparatie van manometers

Analoge manometers of digitale manometers zijn meters die zuiver afleesbaar dienen te zijn. Als er leidingen of ketels onder druk staan, dan wilt u er wel zeker zijn, dat de naald de juiste druk aangeeft zodat u daarop kunt vertrouwen. Kunt u dit niet, dan worden er mogelijk foute handelingen gedaan of gebeuren er ongelukken. Ook voor revisie, kalibratie en reparatie van manometers kunt u bij ons terecht.

Meer bekijken

Hydraulische aandrijvingen

Onze nieuwe hydraulische roterende actuators voor 90° -kwartslagkleppen zijn ontworpen en gebouwd voor een lange levensduur en onderhoudsvrije werking.

Meer bekijken

Basiscursus "Afsluiters & Appendages"

Wilt u betere keuzes kunnen maken tussen de verschillende afsluiters en appendages? In deze praktijkgerichte eendaagse cursus krijgt u kennis over de verschillende afsluiters en appendages en hun inbouwmogelijkheden. Met andere woorden de juiste appendage op de juiste plaats. Wij als Tubi Valves vinden kennisoverdracht aan u van groot belang.

Meer bekijken

Tubi Valves Nederland behaalt ISO 9001:2015 certificaat!

Tubi Valves Nederland heeft onlangs het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat behaald! Wij vinden het als organisatie van groot belang, dat wij kwaliteit en betrouwbaarheid uitstralen, zowel naar de markt als naar onze eigen interne organisatie. Het behalen van dit certificaat is een bekroning op het werk dat we doen en de manier waarop we dat doen.

Meer bekijken

Flow en temperatuurmeting in één sensor!

Ontdek onze compacte flowsensoren voor vloeistoffen. Op basis van het calorimetrische meetprincipe wordt tegelijkertijd de stroomsnelheid en de mediatemperatuur gemeten. De sensoren zijn voorzien van IO-Link en afhankelijk van de configuratie, tot twee schakel- of analoge uitgangen. De sensor is ideaal voor food & pharma toepassingen dankzij de ruime keuze aan hygiënische procesaansluitingen. Maar ook zeer geschikt voor ultrapuur water enz…

Meer bekijken

Tubi Valves deelname ESEF - TECHNISHOW 2018

ESEF is dé internationale vakbeurs voor toelevering, uitbesteding, productontwikkeling en engineering. Gelijktijdig met de TECHNISHOW het grootste en meest complete platform voor de (maak)industrie van de Benelux.

Meer bekijken

De firmanaam "TUBI VALVES"

In het hele Romeinse Rijk gebruikten de Romeinen al leidingen om water naar dorpen en steden te verspreiden. Het gebruik van loodbuizen was wijdverspreid in de 1e eeuw voor Christus en de daaropvolgende eeuwen. Om de stroming van water in deze pijpleidingsystemen te beheersen, gebruikte men toen al kleppen door het gehele Romeinse Rijk. De firmanaam TUBI VALVES is een verwijzing naar dit ontstaan.

Meer bekijken

Pneumatische aandrijving ACTREG type ADA / ASR

ACTREG, onderdeel van TTV-JC is een fabrikant van een grote range van 90° "Rack & Pinion" pneumatische aandrijvingen. Deze zijn leverbaar tot draaimomenten van 6500 Nm. Verkrijgbaar in dubbelwerkend (ADA) alsmede enkelwerkend (ASR).

Meer bekijken

Openingstijden rond de feestdagen 2017.

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor velen van u is de decembermaand een drukke periode. Omdat tijd en planning juist in deze periode belangrijk zijn, informeren wij u graag nu over onze openingstijden tijdens de feestdagen. Tubi Valves zal rond de feestdagen gewoon voor u beschikbaar zijn. Ook zendingen zullen gewoon doorlopen. De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw staan wij graag voor u klaar.

Meer bekijken

Verhuisbericht

Met genoegen informeren wij u, dat wij Tubi Valves Nederland per heden zijn verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie.

Meer bekijken

Vakbeurs Main Industry deelname

Op woensdag 8 en donderdag 9 november heeft Tubi Valves Nederland zich gepresenteerd tijdens Main Industry, welke plaats vond in de TT Hall in Assen. Tijdens Main Industry heeft de (maak)industrie de nieuwste trends en ontwikkelingen kunnen aanschouwen op het gebied van slim, innovatief en duurzaam produceren, smart industry en maintenance, engineering, installatie & onderhoud.

Meer bekijken

Pumps & Valves 2017 deelname

De beurs Pumps & Valves in Rotterdam zit er al weer op. Op 4 & 5 oktober stond Tubi Valves op de Pumps & Valves in Ahoy. Pumps & Valves is dé Nederlandse vakbeurs voor technologie & innovatie in pompinstallaties en industriële componenten binnen met name de (petro)chemie en (proces)industrie. Wij mochten ons bij de tweede deelname gelukkig prijzen met een groot aantal bezoekers op onze stand van bekende als nieuwe klanten.

Meer bekijken

Facebook van Appendages

Facebook, letterlijk gezichtenoverzicht, wie is wie... Wij als Tubi Valves hebben die voor u gemaakt, maar dan met de afsluiters, appendages en instrumentatie.

Meer bekijken

F25-Compact, open oplossingen voor Kleppositie Signalering

Inductieve sensoren werken zonder fysiek contact en zijn daarom vrij van slijtage en populairder dan ooit. Niettemin, in veel toepassingen zijn eindschakelaars met mechanische contacten nog steeds in gebruik. Door technologieën die de voordelen van inductieve sensoren combineren met de voordelen van een mechanische schakelaar biedt dit het beste antwoord.

Meer bekijken

Certificaten volgens DIN 10204

De Europese Norm EN 10204 definieert verschillende soorten testdocumenten. Deze kunnen ter beschikking worden gesteld aan de koper voor geleverde goederen in overeenstemming met de geplaatste order. Wij kunnen u voorzien van de volgende soorten van de testcertificeringen volgens EN10204:

Meer bekijken

Shirtsponsor HSV 1889 Vrouwen 1

Mede door shirt sponsoring van Tubi Valves zijn de Vrouwen 1 van HSV sport 1889 de komende jaren goed herkenbaar. HSV Sport is opgericht in 1889 en de oudste club van Hoorn.

Meer bekijken

Compleet programma TTV vlinderkleppen

Vlinderkleppen met rubber, PTFE of metalen afdichting in gietijzer, staal en RVS behoren tot het standaard programma van TTV-JC. De vlinderkleppen zijn leverbaar als wafer-, lug- of dubbel geflensde uitvoering met een grote diversiteit aan materiaalconfiguraties. Daarnaast bouwt en test Tubi Valves de vlinderkleppen op met pneumatische, elektrische en/ of hydraulische aandrijvingen. Mede door onze beschikking over grote voorraden en flexibele insteek kunnen wij u korte levertijden aanbieden.

Meer bekijken

Opname RTL7 Ondernemend Nederland

Zondag 25 september was ons bedrijf te zien in het RTL programma 'Ondernemend Nederland'. Tubi Valves heeft in deze "De specialisten" special haar expertise op het gebied van afsluiters, appendages en instrumentatie laten zien.

Meer bekijken

Deelname Technische Industriële Vakbeurs 2016 (TIV2016)

Op dinsdag 6 t/m donderdag 8 september 2016 heeft Tubi Valves Nederland zich gepresenteerd tijdens de Technische Industriële Vakbeurs, welke plaats vond in de Evenementenhal Hardenberg. Van een regionale beurs is TIV uitgegroeid tot één van de grootste totaalbeurzen voor de technische industrie.

Meer bekijken

Reduceerstation

Een reduceerstation wordt opgebouwd uit meerdere appendages voor een optimaal functioneren, een minimale kans op storingen en een langere levensduur.

Meer bekijken

ATEX richtlijn

Vanaf 20 april 2016 moeten alle explosieveilige producten die op de markt gebracht worden, voldoen aan de nieuwe richtlijn 2014/34/EU, welke in de volksmond bekend is als ATEX 114. Gelijktijdig met deze vernieuwing wordt de bestaande ATEX 137 ongewijzigd omgedoopt in ATEX 153. Deze nieuwe nummering stamt uit de hoofdstukken van het Europese Verdrag van Lissabon.

Meer bekijken

Tubi Valves verlengspindels voor oa. kogelkranen en Vlinderkleppen

Graag geven wij u een overzicht van de mogelijkheid voor verlengspindels en schutbuizen die Tubi Valves Nederland in eigen beheer produceert en verkoopt. Al deze verlengingen met een eventuele schutbuizen worden uitgevoerd in roestvaststaal. De verlengspindels met schutbuizen worden altijd voorzien van een ISO-top. Iedere gewenst lengte is dan ook mogelijk.

Meer bekijken

Deelname Aqua Nederland Vakbeurs 2016

Op dinsdag 15 maart t/m donderdag 17 maart 2016 heeft Tubi Valves Nederland mogen zich presenteren tijdens Aqua Nederland Vakbeurs, welke plaats vond in Evenementenhal Gorinchem. Aqua Nederland Vakbeurs is dé inspiratiebron voor de gehele waterbranche en dit valt gelijktijdig samen met de RioleringsVakdagen.

Meer bekijken

RTK Regelkleppen,regelaars en sensoren

“Wij lossen uw regeltechnische problemen op” is voor ons meer dan een motto. Tubi Valves en Regeltechniek Kornwestheim werken met dit uitgangspunt en wij willen gezamenlijk onze klanten één ding bieden: zekerheid.

Meer bekijken

Compleet programma kijkglazen

Voor visuele controle van vloeistoffen en gassen in uw systeem zijn kijkglazen onmisbaar. Deze bieden u de mogelijkheid te zien of appendages, condenspotten en dergelijke goed functioneren. Dankzij het gevarieerde aanbod in kijkglazen biedt Tubi Valves voor iedere toepassing de juiste oplossing..

Meer bekijken

Beurs Pumps & Valves 2015 Rotterdam een succes!

De beurs Pumps & Valves in Rotterdam zit er al weer op. Op 31 september en 1 oktober stond Tubi Valves op de Pumps & Valves in Ahoy. Pumps & Valves is dé Nederlandse vakbeurs voor technologie & innovatie in pompinstallaties en industriële componenten binnen met name de (petro)chemie en (proces)industrie. Wij mochten ons gelukkig prijzen met een behoorlijk aantal bezoekers op onze stand.

Meer bekijken

Tubi Valves Nederland behaalt ISO 9001 certificaat!

Tubi Valves Nederland heeft onlangs het NEN-EN-ISO 9001:2008 certificaat behaald! Wij vinden het als organisatie van groot belang dat wij kwaliteit en betrouwbaarheid uitstralen, zowel naar de markt als naar onze eigen interne organisatie. Het behalen van dit certificaat is een bekroning op het werk dat we doen en de manier waarop we dat doen.

Meer bekijken

CMO Plaatafsluiters en Penstocks

CMO is een fabrikant die onder andere plaatafsluiters of meskantafsluiters fabriceert. Daarnaast omvat het programma ook Penstockafsluiters, waterdamkeringen en lucht/gas kleppen.

Meer bekijken

Nieuwe uitvoering EL-O-MATIC Aandrijvingen - Serie F

El-O-Matic brengt gefaseerd de 3e generatie, serie F, verbeterde pneumatische aandrijvingen op de markt. De nieuwe F-serie zal op termijn alle E-serie pneumatische aandrijvingen vervangen. Momenteel zijn de nieuwe uitvoeringen van de serie F beschikbaar in types FD/FS 12 t/m FD/FS 350.

Meer bekijken

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!

Ook Tubi Valves Nederland is nu te volgen via de moderne media. Hiermee heeft u de mogelijkheid dat u door ons geattendeerd wordt over vernieuwingen en ontwikkelingen binnen en over de Tubi Valves organistatie.

Meer bekijken

Nieuwe websiteTubi Valves Nederland B.V. online

Tubi Valves Nederland B.V. is klaar voor de toekomst. Op onze nieuwe website kunt u van alles vinden over afsluiters. Niet alleen ons leveringsprogramma, maar ook technische informatie, animaties of beursinformatie. Doorlopend wordt de website aangevuld en aangepast.

Meer bekijken