Tubi valves nederland nieuws & events

 

Kennis is belangrijk!

Overal bij elke industrie lopen leidingen.  Hierdoor stroomt een media van a naar b. Dit kan zowel een gas als stoom of een vloeistof als water of chemicaliën zijn. Deze stroom moet kunnen worden geregeld en gecontroleerd in druk, hoeveelheid of temperatuur.

Wilt u betere keuzes kunnen maken tussen de verschillende afsluiters en appendages? In onze praktijkgerichte ééndaagse cursus krijgt u kennis over de verschillende afsluiters en appendages en hun inbouwmogelijkheden. Met andere woorden de juiste appendage op de juiste plaats. Wij als Tubi Valves vinden kennisoverdracht aan u van groot belang.

De cursus biedt een ruime kennis omtrent afsluiters en appendages, het verschil tussen Europese en Amerikaanse normen en overheidseisen met betrekking tot appendages. Daarbij worden niet allen de verschillende de soorten afsluiters en appendages behandeld, maar ook de diverse uitvoeringsvormen. Ook de bestelprocedure en het technisch evalueren van de diverse aanbiedingen komen aan bod.

In deze eendaagse cursus wordt o.a. ingegaan op:

  • algemene kenmerken van appendages
  • materialen en hun toepassingen
  • druk, temperatuur en medium
  • normen DIN & ANSI en certificaten
  • verschillende typen afsluiters en appendages
  • automatisering van afsluiters
  • selecteren van de juiste afsluiters en appendages

De cursus is bedoeld voor technici die in de industrie werkzaam zijn en betrokken zijn installatie dan wel onderhoud van appendages. Ook voor  technici afkomstig van ingenieursbureaus en adviseurs biedt de cursus een goede aanvulling op de kennis. Tevens inkopers van appendages kunnen door het volgen van deze cursus een beter beeld krijgen van de keuzemogelijkheden en zullen beter in staat zijn om  offertes technisch te beoordelen. 

Voor informatie over deelname voor deze cursus kunt u vrijblijvend contact opnemen met mevrouw Danielle van Leuffen, tel.nr. 0229 220005 of per mail om direct de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Tubi Valves cursussen Zwaag