Tubi valves nederland nieuws & events

 

CMO is een fabrikant die onder andere plaatafsluiters of meskantafsluiters fabriceert. Daarnaast omvat het programma ook Penstockafsluiters, waterdamkeringen en lucht/gas kleppen.CMO Tubu Valves Plaatafsluiters

Al deze afsluiters worden door CMO ontworpen, geproduceerd en gemodificeerd. Tevens ontwikkelen ze ook afsluiters voor specifieke klantspecificaties en applicaties. In samenwerking met Tubi Valves Nederland worden deze gedistribueerd in de markt.

De plaatafsluiters zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en materialen afhankelijk van de applicatie. Plaatafsluiters kunnen onder andere worden toegepast in de verwerking van poeder, pulp, water, granulaten en slachtafval. Deze zijn te leveren in een tussenbouwuitvoering of als eindafsluiter met draadgaten of flenzen. Met diverse dichtingsmaterialen en stopbuspakkingen zijn bijna alle media’s te beheersen.

Naast handbediend, met handwiel of snelsluithendel, kunnen deze ook geleverd worden met een pneumatische of hydraulische aandrijving of een elektrische motor. Daarnaast zijn opties als stuurventielen, eindsignaleringen en klepstandstellers voor regeldoeleinden geen punt.

Vandaag de dag behoort CMO tot de grootste producenten van plaatafsluiters, zowel op de nationale als internationale markt. Met een jong en dynamisch team, die graag de beste service aan zijn klanten verleent. Uitvoerige informatie en technische gegevens kunt u vinden op onze website.