Tubi valves nederland nieuws & events

 

TubiValves TTV vlinderkleppenVlinderkleppen met rubber, PTFE of metalen afdichting in gietijzer, staal en RVS behoren tot het standaard programma van TTV-JC.  De vlinderkleppen zijn leverbaar als wafer-, lug- of dubbel geflensde uitvoering met een grote diversiteit aan materiaalconfiguraties.  Daarnaast bouwen en testen wij de vlinderkleppen op met pneumatische, elektrische en/ of hydraulische aandrijvingen. Mede door de beschikking over grote voorraden en flexibele insteek kunnen wij u korte levertijden aanbieden.

Het zeer complete vlinderkleppenpakket van TTV-JC biedt de juiste vlinderklep voor uw toepassing.

Standaard voldoen de vlinderkleppen aan CE, PED, ATEX maar ook vele goedkeuring ondere anderen voor waterapplicaties, gasmarkt en Bureau Veritas.

Huizen zijn leverbaar in gietijzer GG 25, nodulair gietijzer GGG 40, GGG 50, Staal GS-C25, RVS 304, RVS 316, Aluminium, Brons en andere op aanvraag. Met daarbij een grote diversiteit aan kleppen, spindels en dichtingen is voor bijna elke applicatie wel een oplossing. De spindels zijn doorlopend, gecanuleerd, waardoor geen mechanische speling tussen klep en as.

Uitvoering met losse manchetten zijn door hun unieke zwaluwstaartvorm eenvoudig in onderhoud en standaard toepasbaar tot bijna vol vacuüm, namelijk 0,06 bar absoluut. De zachte dichtingen kleppen zijn 100% afdichtend en worden standaard geleverd volgens dichtklasse EN12266-1 Tabel 5, Rate A. Daarnaast kunnen natuurlijk voor speciale applicaties zoals de gasmarkt de zittingen worden verlijmd of gevulkaniseerd.

Naast standaard kwaliteits vlinderkleppen hebben wij ook ruime mogelijkheden voor speciale materialen waaronder Titanium, Superduplex, geheel volgens uw specificatie.

De vlinderkleppen worden standaard voorzien van een handgreep, blokkeerbaar in 9 standen en in de open- & dichtstand vast te zetten door middel van bijvoorbeeld een hangslot. Daarnaast in onze eigen werkplaats voorzien van pneumatisch, elektrisch, elektro-pneumatisch, hydraulische aandrijvingen. Daarnaast behoren onder andere wormwielkast, eindschakelaar en verlengspindel met of zonder schutbuis tot de mogelijkheden. 

Een uitvoerig overzicht van de TTV vlinderkleppen vindt u op onze website onder producten/vlinderkleppen.