Tubi valves nederland nieuws & events

 

De eisen in de procesindustrie aan de afsluiters zijn tegenwoordig veeleisend. Sommige omgevingen vereisen ATEX explosieveiligheid, terwijl andere een compactdesign vereisen. Nog anderen omgevingen moeten zware omstandigheden in de buitenlucht weerstaan. Om te voldoen aan deze eisen, bieden wij met Pepperl + Fuchs, een scala aan oplossingen voor kleppositie signalering. In aanvulling op de F31 / F31K en F31K2 productrange, is het leveringsprogramma gecompleteerd met de compacte F25.

 

Kleine aandrijvingen vereisen compacte oplossingen

Kleine klepaandrijvingen vragen om inductieve standmelders die compact, duurzaam en flexibel zijn. Als oplossing voor kleppositiesignalering, wordt de F25 direct op de aandrijving gemonteerd en detecteert of afsluiter geopend of gesloten staat. De keuze tussen draad, stekker of plug-in aansluitingen, evenals de diversiteit van aandrijvingen en de volledige reeks van accessoires, biedt maximale flexibiliteit voor geoptimaliseerde oplossingen.

Uw voordeel : maximale flexibiliteit en een breder scala van mogelijke toepassingen.

 

Aangepast aan behoeften van de gebruiker

Duidelijk zichtbare hoek-LEDs zorgen voor een geoptimaliseerde weergave van de voeding en de status van de sensor. De innovatieve en gebruiksvriendelijke "Puck + Beacon" biedt een hoge zichtbaarheid van de kleppositie.

Uw voordeel : vereenvoudigde praktijkdiagnostiek en een kleppositie indicator die zichtbaar is van afstand.

 

Het beste van beide werelden

De F25 biedt een hoge mate van onderlinge aansluitbaarheid, doordat deze gemakkelijk in alle gangbare besturingssystemen kunnen worden geïntegreerd. De oplossingen van Pepperl + Fuchs worden bereikt door het combineren van inductieve contactloze sensoren met extreem lage uitgangsspanningen. Met andere woorden, de voordelen van inductieve contactloze sensortechnologie worden gecombineerd met de functionaliteit van mechanische schakelaars, bij minimaal energieverbruik in uitgeschakelde toestand. Deze combinatie betekent dat er geen dure modificatie van bestaande systemen noodzakelijk is.

Uw voordeel : de F25 combineert de voordelen van zowel de elektronische en mechanische systemen in één open oplossing.

 

Time-Saving en eenvoudige montage

De F25 maakt een eenvoudige en handige montage in slechts een paar stappen mogelijk. De ingesloten schroeven in de F25K en de beschermende behuizing van het " Puck + Beacon " concept kan u tijd en geld besparen.

Uw voordeel : een snelle en gemakkelijke montage, optimaal gemak in een minimale hoeveelheid tijd.

 

Stevig, duurzaam en betrouwbaar

De nieuwe F25-serie wordt naast haar betrouwbaarheid en duurzaam ontwerp ook gekenmerkt door haar IP67-beschermingsklasse. De serie heeft haar duurzaamheid voornamelijk te danken aan de versterkte, kunsstof behuizing.

Uw voordeel : toepasbaar in moeilijke buitenopstellingen.

 

Belangrijkste kenmerken van de F25 positie indicatie sensor

  • Maximale flexibiliteit, zelfs met beperkte ruimte
  • Gebruikersvriendelijk
  • Stof- en waterdicht en corrosiebestendig
  • Eenvoudige montage, lagere installatie- en onderhoudskosten
  • Robuust ontwerp, contactloos, duurzaam
  • Onderlinge aansluitbaarheid met alle gangbare besturingssystemen

 

Voor aanvullende informatie download hier:  (PDF informatie)