Tubi valves nederland nieuws & events

 

Sinds 1982 is TTV altijd erkend als een toonaangevend bedrijf in vlinderkleppentechnologie. Al bijna 35 jaar worden TTV-kleppen wereldwijd geleverd, geïnstalleerd en getest in leidingsystemen. Op basis van zijn lange ervaring in de productie van kleppen biedt TTV dus de Colossus dubbele offset vlinderkleppen aan. Een vlinderklep die een strakke afsluitoplossing biedt voor de meest veeleisende toepassingen. Van een innovatief ontwerp tot een hoogwaardige productie gecombineerd met een grote voorraad materialen, TTV levert een hoogwaardig product dat voldoet aan de volledige eisen van de industrie. TTV biedt een wereldwijd netwerk van lokale distributeurs met hooggekwalificeerd personeel, dat graag de beste service wil bieden.

Door de dubbele offset beweging is de rotatie van de schijf excentrisch over de zitting. De roterende cirkelvormige beweging van de schijf verandert in een elliptische beweging. De schijf bereikt dus slechts een paar graden contact met de zitting voordat de klep volledig gesloten is. Dubbele offset ontwerpkenmerken:

  • Langere levensduur, minimale wrijving tussen schijf en zitting.
  • Strakke afdichting in gesloten positie, ongeacht de druk als gevolg van de spanning van de schijf over de zitting.
  • Zelfdichtend mechanisme dat zorgt voor een strakke afdichting en lage koppelwaarden.
  • Het ontwerp van de offset as maakt een eenvoudige vervanging van de zitting mogelijk zonder de as of andere binnen componenten te demonteren, wat zorgt voor snel onderhoud op locatie.
  • Colossus dubbele offset vlinderkleppen bieden de hoge prestaties van kogel- en schuifkleppen met de lage kosten en lichtgewicht eigenschappen van vlinderkleppen

TTV JC Colussus vlinderklep Tubi valves

Wenst u meer informatie? Bel / WhatsApp: 0229 220 005 of Mail naar: info@tubi-valves.com