Merken-Fabrikanten

ALFA Valvole

De firma ALFA VALVOLE, opgericht in 1971, is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de belangrijkste kogelkranen producenten van Italië. De eerste grote wijzigingen vinden plaats in 1974, wanneer men een nieuwe lijn ontwikkelt met nieuwe ideeën, nieuwe toeleveranciers en nieuw personeel. De horizon van de verkoop verbreedt over de grenzen, het machinepark en gereedschappen worden vernieuwd. De firma ontwikkelt een eigen Quality Assurance systeem, om daarmee de kwaliteit van de producten voor zichzelf als die van de eindklant in de toekomst te kunnen garanderen.

Lees meer over ALFA Valvole
ALFA Valvole

AUMA

AUMA ontwikkelt en bouwt al 50 jaar elektrische aandrijvingen en wormwielkasten en is nu een van de toonaangevende fabrikanten in de industrie. Energie, water, petrochemie en de gebruikers uit verschillende industriële sectoren wereldwijd vertrouwen op de technologisch geavanceerde producten van AUMA.

Lees meer over AUMA
AUMA

ACTREG

ACTREG S.A. produceert een brede range van pneumatische aandrijvingen, welke met een uiterst betrouwbare werking presteren in alle belangrijke afsluitertoepassingen. Met Tubi Valves als internationaal distributienetwerk garandeert Actreg, een snelle beschikbaarheid en biedt een persoonlijke service voor gebruikers van deze pneumaten.

Lees meer over ACTREG
ACTREG

AZ Armaturen

Als een van de toonaangevende fabrikanten van dode ruimte plug afsluiters en speciale afsluiters geleverd AZ componenten voor de productie in de chemische, petrochemische, farmaceutische, papierindustrie, voedselproductie, kerncentrales en voor vele andere gebieden.

Lees meer over AZ Armaturen
AZ Armaturen

BFE Bonney Forge

Als een toonaangevende fabrikant van gesmede stalen afsluiters, stalen fittingen, tak aansluitingen, gegoten stalen afsluiters en speciale producten zet Bonney Forge BFE de standaard voor de industrie.

Lees meer over BFE Bonney Forge
BFE Bonney Forge

Burkert

Bürkert is wereldwijd één van de meest vooraanstaande en innovatieve leveranciers en ontwikkelaars van meet- en regeltechniek voor de beheersing van gas- en vloeistofstromen. Door het zeer uitgebreide pakket, met o.a. sensoren, regelkleppen, pneumatische kleppen, solenoids, membraanventielen en regelsystemen zijn de producten op vele plaatsen toepasbaar.

Lees meer over Burkert
Burkert

CMO

CMO ontwerpt, modificeert en produceert ruim 20 jaar afsluiters. Het programma omvat o.a, plaatafsluiters, penstocks, terugslagkleppen en producten voor gasapplicaties. Daarnaast is het mogelijk afsluiters te produceren voor uw specifieke toepassing. Hierdoor is CMO één van de grootste producenten van plaatafsluiters in Spanje.

Lees meer over CMO
CMO

EL-O-Matic

El-O-Matic™ ontwikkelt en produceert aandrijvingen voor het automatiseren van industriële afsluiters. Het productenpakket bevat pneumatische aandrijvingen, elektrische aandrijving en een brede range van regelaccessoires.

Lees meer over EL-O-Matic
EL-O-Matic

Eurotec

Eurotec is een fabrikant voor toebehoren in de afsluiter automatisering. Eurotec produceert eindschakelaar voor de positie terugmelding naar de controller, en magneetventielen voor pneumatische en elektrische bediening,

Lees meer over Eurotec
Eurotec

Götze Armaturen

Al meer dan 65 jaar ontwikkelt en produceert Götze veiligheden, reduceren en overdruk appendages. Net zo gevarieerd als de toepassingen van deze hoogwaardige appendages, zo groot is de ervaring.

Lees meer over Götze Armaturen
Götze Armaturen

Haitima

Haitima Ball Valve Fabrikant werd opgericht in 1984. Door de jaren heen is, "perfectie" het enige doel van het nastreven geweest. Met doorzettingsvermogen en inspanning, is men uitgegroeid tot een van de toonaangevende ondernemingen van afsluiters en hulpstukken in Taiwan en China.

Lees meer over Haitima
Haitima

ICP Valves

ICP VALVES SA werd opgericht in 1968, maakt deel uit van de groep TTV-JC, een Spaanse multinational gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige industriële afsluiters.

Lees meer over ICP Valves
ICP Valves

IFM Efector

IFM staat voor positie-, processensoren en netwerk- en besturingssystemen in de industriële automatisering. In industriële processen waar vloeistoffen, lucht of gassen worden gebruikt zijn kleppen nodig voor dosering en sturing. Pneumatische actuatoren van kleppen worden gebruikt voor mechanische positionering. De kleppenpositie moet elektronisch bewaakt worden.

Lees meer over IFM Efector
IFM Efector

Leser

LESER is met meer dan 800 medewerkers is de grootste producent van veiligheidskleppen in Europa en één van de toonaangevende bedrijven in zijn sector wereldwijd. Bij toonaangevende bedrijven in de chemische, petrochemische, industriële gassen, olie en gas, machinebouw en in de voedings- en farmaceutische industrie zijn LESER veiligheidskleppen in gebruik.

Lees meer over Leser
Leser

Ludemann Armaturen

Ludemann staat voor Kwaliteit en heeft de knowhow sinds 1962. Filters beschermen industriële en bedrijfsmatige installaties langdurig tegen functiestoringen die door binnengespoelde vuildeeltjes kunnen ontstaan.

Lees meer over Ludemann Armaturen
Ludemann Armaturen

MARS Valve

Mars Valve is een zelfstandige vooruitstrevende fabrikant van kogelafsluiters met een eigen R&D afdeling. Hierdoor zijn al menig patenten verkregen op hun vooruitstrevende producten. Daarnaast kunnen producten specifiek voor uw applicaties onwikkeld en geproduceerd worden.

Lees meer over MARS Valve
MARS Valve

Pepperl+Fuchs (P&F)

Pepperl+Fuchs is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van elektronische sensoren en componenten voor de internationale automatiseringsmarkt. Het blijvende succes is al ruim 60 jaar gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en gestage groei. Pepperl+Fuchs heeft wereldwijd 5200 medewerkers en beschikt over productiefaciliteiten in Duitsland, Singapore, Hongarije, Indonesië, China en Vietnam.

Lees meer over Pepperl+Fuchs (P&F)
Pepperl+Fuchs (P&F)

Polix

De geschiedenis van het productiebedrijf POLIX uit Žiri, Slovenië gaat terug tot 1965. Gedurende verscheidene decennia heeft het oorspronkelijke kleine productiebedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf dat merkafsluiters produceert onder de naam POLIX door innovatieve benaderingen gebaseerd op nationale kennis en technologie.

Lees meer over Polix
Polix

RTK Regeltechnik Kornwestheim

RTK ontwerpt en produceert regelventielen, sensoren en regelaars voor de procesindustrie, chemie en koudetechniek. RTK staat voor Regeltechnik Kornwestheim en maakt deel uit van de Circor groep, die wereldwijd meer dan 30 bedrijven omvat, waarvan het merendeel actief is in de regeltechniek.

Lees meer over RTK Regeltechnik Kornwestheim
RTK Regeltechnik Kornwestheim

Siemens

De SIPART PS2 is uitgegroeid tot de meest gebruikte positioner voor lineaire en roterende aandrijvingen. Met meer functies, meer mogelijkheden

Lees meer over Siemens
Siemens

Spirax Sarco

Als wereldleider in stoomsystemen, is Spirax Sarco meestal de eerste naam die opkomt bij ingenieurs als ze denken aan het woord 'stoom'. Dat komt omdat Spirax Sarco na ruim een eeuw ervaring een reputatie heeft opgebouwd en door een wereldwijde aanwezigheid. Tubi Valves en Spirax Sarco streven ernaar om u te helpen bij het optimaliseren van de prestaties van uw installatie, het bereiken van uw milieudoelstellingen, het behouden van uw concurrentievoordeel en dit alles conform de wetgeving.

Lees meer over Spirax Sarco
Spirax Sarco

Topworx

Topworx Switchbox is een toonaangevende fabrikant op het gebied van innovatie en ontwikkeling voor kleppenregelaars en positiesensoren voor de petrochemische, olie- en gas-, chemische en energie-industrie.

Lees meer over Topworx
Topworx

TTV JC

De fabriek TTV heeft in 2011 JC kogelkranen overgenomen. Hiermee is de groep TTV JC ontstaan. Naast het complete programma vlinderkleppen heeft men nu ook de lijn kogelkranen tot hun beschikking.

Lees meer over TTV JC
TTV JC

SBV Sern Ball Valves

Sern Ball Valves SBV is een firma die industriële afsluiters ontwerpt en produceert speciaal voor eindklanten en engineering bureaus, die werkzaam zijn in de olie en gasindustrie. Het beleid van het management van SBV is gericht op aanhoudende verbeteringen. Daarbij is dit beleid gericht op efficiency en betrokkenheid van ons allemaal. SBV produceert "trunnion mounted" kogelafsluiters voor iedere klant applicaties en eisstellingen. De betrokken mensen binnen SBV hebben een lange ervaring op het gebied van industriële afsluiters en zijn gefocust op de klant tevredenheid.

Lees meer over SBV Sern Ball Valves
SBV Sern Ball Valves

Zetkama

ZETKAMA is een van de grootste fabrikanten van industriële afsluiters in Centraal- en Oost-Europa met eigen gieterij. Het bedrijf is heeft een grote diversiteit aan eigen afsluiters, zoals klepafsluiters, terugslagkleppen, balgafsluiters, veiligheidsklep, vlinderkleppen, filters, balkeerkleppen en de mogelijkheid deze te automatiseren. Daarnaast is de eigen gieterij ook toeleverancier van andere gerenommeerde merken in de markt. De producten worden verkocht in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Lees meer over Zetkama
Zetkama