AUMA

AUMA ontwikkelt en bouwt al 50 jaar elektrische aandrijvingen en wormwielkasten en is nu een van de toonaangevende fabrikanten in de industrie.

Energie, water, petrochemie en de gebruikers uit verschillende industriële sectoren wereldwijd vertrouwen op de technologisch geavanceerde producten van AUMA.

AUMA aandrijvingen hebben zich bewezen over de hele wereld in de watervoorziening en sanitatie, energiecentrales, pijpleidingnetten, raffinaderijen en industriële installaties van alle soorten - waar vloeistof of gas stroomt, poeders of korrels gereguleerd en gecontroleerd.

Automatisering van alle soorten van de kleppen

De aandrijvingen zijn altijd afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Dankzij de brede waaier van producten met krachtige rotatie, draai- en lineaire hefboom actuators, bieden dit automatiseringsoplossingen voor elke klep - van de kleine twee-inch kogelklep tot enkele meters hoog gaskleppen.

 

hoogste betrouwbaarheid

De AUMA aandrijvingen voldoen aan internationale normen en zijn ontworpen voor een maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid - met een minimum aan onderhoud. Zelfs onder extreme omstandigheden doen hun taken nauwkeurig en veilig.

 

Eenvoudige integratie

De producten zijn niet alleen de mechanische aansluiting op de klep, maar tevens de interface naar het besturingssysteem. De moderne besturing AUMA zorgen voor veilige communicatie met alle gangbare besturingssystemen. Flexibel apparaat geometrieën en uitgebreide accessoires zorgen voor ​​oplossingen voor diverse inbouwsituaties.