Regelkleppen PTFE / PP

Bestendig. Economisch. Zekerheid.

 

Kunststof regelkleppen staan voor de hoogste kwaliteit, zelfs voor de zwaarste toepassingen zoals in de chemie applicaties met chloor, industriële waterbehandeling en chemische en kalkmelk dosering in de vulstofdosering als de papierfabrieken.

Dankzij de uitstekende mechanische eigenschappen en chemische bestendigheid wordt standaard, speciaal aangepaste PTFE gebruikt. Het type Dyneon™ TFM™1600 PTFE combineert uitstekende mechanische eigenschappen zoals lage koude vloei en hogere permeatie. Daarnaast zijn huismaterialen van PVC, PP, PVDF mogelijk.

Tubi Valves PTFE regelkleppenHet hart van de regelklep de besturingseenheid bestaat uit de controle kegel met karakteristiek en gedefinieerde zitting Deze is gemaakt van hetzelfde materiaal als het klephuis of met materialen zoals Hastelloy, titanium of keramiek. Naast statische O-ring constructies van EPDM en FKM afdichten kan ook een FEP ingekapselde O-ringen worden gebruikt. De belangrijkste afdichting voor spindel is onderhoudsvrij balg van PTFE. Daarnaast als optie is een veerbelaste stopbuspakking volgens TA luft ook mogelijk.

Met behulp van de nieuwste software worden controle kenmerken gesimuleerd van stromingspatronen voor de werkelijkheid. Zo worden deze controle kenmerken en het gebruik van benodigde kvs waarden afgestemd bij uw applicatie.

De aandrijving is gemaakt van stevig plastic wordt aangevuld met een uitgekiende aandrijving concept. De behuizing aandrijving wordt gemaakt van glasvezel versterkt polyester hars voor hoge mechanische sterkte. De bouw van de corrosiebestendige behuizingskap zijn omkeerbaar ontworpen om deze omkeerbaar te laten werken. Wanneer de stroom of lucht uitvalt, zal de veerkracht de gewenste eindpositie aannemen, dicht of open. Door montage van een versterkt aandrijvingsmembraan met profiel bewerkte rand wordt een mogelijke lekkage over de aandrijving behuizingsvlakken voorkomen.

De regelkleppen zijn ook leverbaar in Ex ATEX certificering (II 2G IIA) en voldoen aan voldoen aan de richtlijn 94/9 / EG. Verkrijgbaar in nominale maten DN 15 tot DN 100 en de druk varieert tot PN 10, het heeft het merendeel van de toepassingen in gevaarlijke gebieden mogelijk maakt.

Tubi Valves PTFE regelkleppen

Meer informatie nodig? Bel / WhatsApp: +31 (0)229 220 005 of Mail naar info@tubi-valves.com