Topworx

Topworx Switchbox is een toonaangevende fabrikant op het gebied van innovatie en ontwikkeling voor kleppenregelaars en positiesensoren voor de petrochemische, olie- en gas-, chemische en energie-industrie.

Topworx Switchbox Specificaties & ontwerpen:

De brede specificaties en ontwerpen voor de hoogwaardige Topworx-schakelkast zorgen ervoor dat de producten op elke gevaarlijke locatie, overal ter wereld kunnen worden gebruikt.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en standaardisatie brengen in een ooit gecompliceerde inkoop van apparatuur voor grote internationale bedrijven. De Topworx-schakelkast, verkrijgbaar in drie verschillende materiaalconstructies: composiethars, aluminium en 316L roestvrij staal, inclusief de TVG, TVC, TXP en TXS bieden bescherming van ZONE 0 (intrinsiek veilig) tot ZONE 2 (gevaarlijke gebieden). Temperaturenbereik van Sub Zero -50 tot 204DegC.

Deze vlam- en explosiebestendige eindschakelaar bevindt zich echt aan de hoge kant van de procesautomatiseringsindustrie.

Draadloze technologieën, waaronder DeviceNet, As-Interface, Foundation Fieldbus, Profibus & HART, maken voorspellend onderhoud mogelijk in de D-serie DXP-, DXR- en DXS-serie klepcontrollers en verminderen daardoor het risico en de kosten van ongeplande stilstand.

Topworx Switchbox-certificering:

Met de constante drive van Topworx voor productontwikkeling heeft dit het bedrijf goedkeuringen en certificering voor IECEx, ATEX, GOST, InMetro, UL, CSA, JIS, KOSHA en NEPSI opgeleverd.