Pepperl+Fuchs (P&F)

Eén bedrijf, twee divisies

De divisie Factory Automation (FA) is producent van industriële sensoren voor specifieke markten. Het aanbod bestaat uit duizenden sensoren in inductieve, capacitieve, magnetische, optische en ultrasone uitvoeringen. Daarnaast levert Pepperl+Fuchs identificatiesystemen, barcode- en camerasystemen, draai impulsgevers en positiecoderingssystemen, evenals snoersets en andere accessoires. Ook het programma AS-i componenten is volledig.

De divisie Process Automation (PA) is de onbetwiste marktleider op het gebied van intrinsiek veilige componenten voor explosiebeveiliging en toepassingen voor de beveiliging van gevaarlijke omgevingen. De producten bieden u de mogelijkheid om een breed scala aan elektrische componenten te combineren tot een toepassingsgerichte systeemoplossing.

Voordelen van Pepperl+Fuchs

Uitgebreid productaanbod
Het uitgebreide productaanbod van Pepperl+Fuchs omvat onder meer sensoren en interface-apparatuur voor Factory- en Process Automation.

Hoogste kwaliteitsnormen   
De automatiseringsproducten van Pepperl+Fuchs worden internationaal geroemd vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Pepperl+Fuchs streeft ernaar om:
• risico's uit te sluiten
• prestaties te garanderen
• vertrouwen te bieden
• technische expertise te delen
• uw succes te garanderen