MARS Valve

Mars Valve Co Ltd is een ISO 9001 systeem-gecertificeerd bedrijf, opgericht in 1997. Zij produceert kwalitatief hoogwaardige, kosteneffectieve RVS kogelkranen voor allerlei industriële toepassingen, bereiken wereldwijde markten. Het assortiment omvat een-, twee- en driedelige en geflensde kogelkranen en kunnen ook worden opgebouwd en gemodificeerd volgens uw specifieke toepassing en uitdagingen.

Door gepatenteerde directe montage flenzen en spindelafdichtingen volgens o.a. TA-luft en de emmisie normen op de kogelkranen te introduceren, kunnen de actuators direct gemonteerd worden op de afsluiters voor de zwaarste applicaties. Hiervoor zijn dus geen extra beugels en adapters vereist en biedt eenvoudige en goedkope automatisering.

Een breed aanbod van kogelafsluiters hebben het brandveilig certificaat door SwRI.  (Southwest Research Institute, TX in de VS). Getest volgens de API 607 ​​4e Editie welke de nieuwste norm en tevens de meest zware beproeving is. Deze testen zijn doorstaan ​​en geven  ons en onze klanten een enorm voordeel in de olie-en gas, raffinage en chemische industrie.

Kwaliteit is de inzet van Mars valve en onze klanten zijn het centrum van hun activiteiten.  Mars Valve biedt u niet alleen een hoge kwaliteit kogelkranen, maar bieden u ook een succesvolle toekomst.