Leser

LESER is met meer dan 800 medewerkers is de grootste producent van veiligheidskleppen in Europa en één van de toonaangevende bedrijven in zijn sector wereldwijd.

Bij toonaangevende bedrijven in de chemische, petrochemische, industriële gassen, olie en gas, machinebouw en in de voedings- en farmaceutische industrie zijn LESER veiligheidskleppen in gebruik.

LESER biedt verende en indirect werkende veiligheidsventielen voor industriële toepassingen volgens PED en ASME VIII en appliance-gebaseerde oplossingen voor speciale eisen.

LESER heeft kennis en geavanceerde technologie om veiligheidskleppen nauwkeurig en produceren van de hoogste kwaliteit. LESER veiligheidskleppen worden geproduceerd in de fabriek in Hohenwestedt (Schleswig-Holstein), dat is de grootste productielocatie voor veiligheidskleppen in Europa met een capaciteit van 130.000 kleppen per jaar. Zowel de pre-fabricage en de assemblage plaatsvindt grotendeels geautomatiseerde productielijnen. Door dit proces geoptimaliseerd is, biedt dit een constant hoge kwaliteitsstandaard van de producten en veiligheid, ongeacht of het een serie componenten of een bijzondere soort productie gaat.