Burkert

Oplossingen en volledige systemen
De producten en systemen van Bürkert kunnen worden ingezet, daar waar vloeistoffen of gassen gemeten, gecontroleerd en geregeld moeten worden. Ongeacht of de toepassing vullen, niveau, flow, druk of temperatuur is, Bürkert heeft een oplossing en een uniek ruim productgamma, waaronder magneetventielen, procesventielen en analytische ventielen, pneumatische bediening, sensoren en regelaars.

Voor Bürkert volstaat het niet enkel individuele producten aan te bieden. Het doel van Bürkert is complete systeem- en toepassingsoplossingen aan te bieden, die beantwoorden aan specifieke behoeften van de klanten. Vertel ons wat u nodig heeft en samen met de engineers van Bürkert zoeken wij een aangepaste oplossing op basis van onze uitgebreide ervaring en ons ruime gamma aan diensten, zoals advies en engineering, installatie, testen, en after sales.

De wereldwijde aanwezigheid van Bürkert biedt u nog een extra voordeel. Producten en systemen worden constant ontwikkeld en geoptimaliseerd in overeenstemming met de internationale normen. Dankzij dit proces ontstaat een synergie, die zorgt voor technologisch leiderschap en competitief voordeel.