ACTREG

ACTREG S.A. produceert een brede range van pneumatische aandrijvingen en biedt daarmee een betrouwbare werking in velen afsluiter applicaties. Het internationale netwerk staat garant voor een snelle beschikbaarheid met als belangrijkste persoonlijk advies voor de automatisatie van uw afsluiters.

Het product, zowel dubbel- als enkelwerkend "rack en pinion" pneumaten zijn leverbaar met een draaimoment tot 4000 Nm voor een uiterst betrouwbaar functioneren van de kwartslag afsluiters.

ACTREG pneumatische aandrijvingen worden geproduceerd in 12 verschillende maten, zowel dubbel- (ADA) als enkelwerkend (ASR).
Deze worden gebouwd voor de meest extreme toepassingen en omgevingscondities, waarbij het ontwerp en kwaliteit een langdurige en veilige werking garandeert voor de automatisering van uw kleppen.

ACTREG heeft geïnvesteerd in een kwaliteitssysteem, uiterst moderne productie eenheden en testfaciliteiten om klanten te kunnen assisteren bij het garanderen van de veiligheid van hun productieprocessen.