Tubi valves nederland nieuws & events

 

Ontdek Jouw Toekomst in Verkoop Binnendienst met Tubi Valves!

 

Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor verkoop? Zoek niet verder! Tubi Valves, een toonaangevende speler in de industrie, nodigt jou uit om deel uit te maken van ons dynamische en getalenteerde verkoop binnendienstteam.

 

Wat Bieden Wij?

Uitdagende Rol: Als lid van ons verkoop binnendienstteam ben jij de spil in onze klantgerichte activiteiten. Je ondersteunt klanten bij hun vragen, biedt oplossingen en draagt bij aan een vlotte verkoopervaring.

Samenwerking: Bij Tubi Valves geloven we in teamwork. Je werkt nauw samen met collega's van diverse afdelingen en speelt een cruciale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen.

Professionele Ontwikkeling: We investeren in jouw groei. Met trainingen en kansen om je vaardigheden aan te scherpen, helpen we je een expert te worden in verkoopprocessen en productkennis.

Innovatie: Tubi Valves staat bekend om zijn innovatieve benadering van technologie en klantrelaties. Je zult werken met geavanceerde tools en systemen om klanten de beste ervaring te bieden.

 

Wat Verwachten We?

Passie voor Verkoop: Jij bent gepassioneerd door verkoop en klanttevredenheid. Je begrijpt de behoeften van klanten en streeft ernaar hun verwachtingen te overtreffen.

Communicatievaardigheden: Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maken je in staat om effectief te schakelen tussen interne teams, leveranciers en externe klanten.

Resultaatgericht: Je bent gedreven om doelen te bereiken en bent niet bang om initiatief te tonen om uitstekende resultaten te behalen.

Organisatietalent: Het beheren van meerdere taken en prioriteiten is voor jou een tweede natuur.

 

Sluit je aan bij Tubi Valves en bouw aan een lonende carrière in verkoop binnendienst. Samen creëren we succes en blijvende klantrelaties!

Solliciteer vandaag nog via [sollicitatielink] en ontdek de spannende wereld van verkoop binnendienst met Tubi Valves. Jouw toekomst begint hier!

Voor vragen kun je contact opnemen met Gerard Penterman, 0229 220 005.

Bezoek onze website op tubi-valves.nl en volg ons op facebook voor meer inzichten.

 

Tubi Valves - Jouw Partner in Verkoop Binnendienst Succes!