Tubi valves nederland nieuws & events

 

Heb jij brede interesse in de procesindustrie en daarnaast een technische opleiding bij voorkeur in de werktuigbouwkunde / procestechniek? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Lees dan snel verder!

Tubi Valves Nederland is een voorraadhoudende adviserende toeleverancier van de procesindustrie voor afsluiters, appendages en instrumentatie. Wij zijn gevestigd in Zwaag (gemeente Hoorn NH). Als jonge firma groeien wij sterk in de procesindustrie. Onze producten worden onder andere toegepast in de branches olie & gas, water, industie, chemie en petrochemie.

Door deze sterke groei zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega in deze veelzijdige functie van:

TubiValves Medewerk(st)er binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst vorm je samen met je collega's een team. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande relaties, opstellen van offertes en het beantwoorden van vragen over onze producten vanuit klanten en distributiepartners. Je adviseert zakelijke klanten, maakt offertes en draagt mede zorg voor de orderafhandeling en correcte logistieke afhandeling. Daarbij kan er ook assistentie bij de goederenontvangst , verzending en automatisering van afsluiters voorkomen. Een afwisselde baan!

Voor ons ben je als verkoopmedewerker een belangrijke schakel in de communicatie tussen de klanten, leveranciers, je collegaes en de buitendienst. Een veelzijdige en afwisselende baan waarin jij kunt mee ondernemen omdat je alles ondere controle hebt.

Wij werken met Exact Handel en Microsoft Office en communiseren met onze fabrikanten / leveranciers voornamelijk in het Engels.

Bij Tubi Valves stellen we de klant altijd centraal, met onze kennis en expertise in onze branche zoeken we met de beste fabrikanten steeds gezamelijk naar een passende oplossing. Onze communicatie is open en betrouwbaar naar onszelf toe en met de wereld om ons heen en we houden nooit op onszelf uit te dagen om betere oplossingen sneller te realiseren. Als jij je hierin herkent, reageer dan direct.

Solliciteer direct door middel van het toesturen van een motivatiebrief met CV naar g.penterman@tubi-valves.com

Ken je iemand die past bij deze vacature? Informeer hem/haar over deze vacature.