Tubi valves nederland nieuws & events

 

Heb jij brede interesse in de procesindustrie en heb je daarnaast een technische MBO/HBO opleiding bij voorkeur in de werktuigbouwkunde / procestechniek? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Lees dan snel verder!

Tubi Valves Nederland is een adviserende toeleverancier voor de procesindustrie voor afsluiters, appendages en instrumentatie. Wij zijn gevestigd in Zwaag (gemeente Hoorn NH).

Als jonge firma groeien wij sterk in de procesindustrie. Onze producten worden onder andere toegepast in de branches olie & gas, water, industie, chemie en petrochemie.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

 

In deze functie zijn de kerntaken: het promoten van de door ons gevoerde producten door middel van: klantbezoeken, het onderhouden van contacten met bestaande klanten, (relatiebeheer), het plegen van acquisitie, het verstrekken van technisch advies aan klanten en deelname aan beurzen en presentaties.

Voor ons is een accountmanager een belangrijke schakel in de communicatie tussen de klanten en de binnendienst.

Bij Tubi Valves stellen we de klant altijd centraal, met onze kennis en expertise in onze branche zoeken we met de beste fabrikanten steeds gezamelijk naar een passende oplossing. Onze comminicatie is altijd open en betrouwbaar naar onszelf toe en met de wereld om ons heen en we houden nooit op onszelf uit te dagen om betere oplossingen sneller te realiseren. Hierbij hoort natuurlijk geen 9 tot 5 mentaliteit. Als jij je hierin herkent, reageer dan direct.

Solliciteer direct door middel van het toesturen van een motivatiebrief met CV naar g.penterman@tubi-valves.com

Ken je iemand die past bij deze vacature? Informeer hem/haar over deze vacature.